Τα καλά κορίτσια πάνε στο Παράδεισο. Ο Παπούλιας πάει παντού.

Posted: 15/01/2013 in Ad-hoc
Ετικέτες: , ,

481299_455745367808421_1088174694_n

Το είδαμε κι αυτό στη ΝΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ (και πρὠτα στη ΝΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ). Προεδρικό Διάταγμα υπογεγραμμένο απ’ τον Πρόεδρο και εκτυπωθέν από το Εθνικό Τυπογραφείο της Ελλάδας, με ημερομηνία 2013 και τόπο το Βερολίνο, την πρωτεύουσα άλλου κράτους. Και ποιού κράτους;  Του πλέον αντιευρωπαικού, που έσυρε σε δύο παγκοσμίους πολέμους την Ευρώπη, σπέρνοντας το θάνατο σε δεκάδες εκατομμύρια ευρωπαίους. Του κράτους που, συνεπικουρούμενο απ’ τη Γαλλία, το «σύμμαχο» πλέον δέος, όταν υπέγραψαν τα κράτη-μέλη το Σύμφωνο Σταθερότητας γύρω στο 2000, έγραψε στα παλιά του τα υποδήματα τις διατάξεις, προκρίνοντας μια πιο ελαστική τήρηση, γιατί πολύ απλά,  τότε, δεν πληρούσε τις προυποθέσεις. Ούτε οι Γάλλοι. Όμως Γαλλία και Γερμανία, εκμεταλλεύτηκαν το χρόνο υπέρ τους, έφτιαξαν τα οικονομικά τους και επανήλθαν δριμύτεροι με ηθικολογικό επιχείρημα αυτό που είχαν πατσαβουριάσει: την έννοια της δημοσιονομικής «πειθαρχίας».

Ο Παπούλιας υπογράφει εκ Βερολίνου τις προεδρικές αποφάσεις του. Ναι, κατοχυρώνεται συνταγματικά αυτή η δυνατότητα. Ψάχνοντας, μαθαίνουμε πράγματα που δεν γνωρίζουμε, εάν δεν είμαστε συνταγματολόγοι, ή έστω, νομικοί. Όμως η κατάφωρη προσβολή της δημοσίας πολιτικής αιδούς παραμένει, όπως παραμένει και το πλήγωμα της εθνικής υπερηφάνειας του έθνους: Φ-εκ Βερολίνου. Οι Γερμανοί ξανάρχονται

Δεν φτάνει που ελέω ΕΣΣΔ και ψυχρού πολέμου, η σύμμαχος Αμερική «ευγενικά» απαίτησε να παραιτηθούμε των δικαιωμάτων μας να μας επιστραφεί εντόκως το ναζιστικό κατοχικό δάνειο και να χαμηλώσουμε τους τόνους των αιτημάτων μας για πολεμικές και αρχαιολογικές αποζημιώσεις, παραπέμποντάς τα στις καλένδες, γιατί έπρεπε στα πλαίσια της ευρύτερης Δύσης να σταθεί η Γερμανία αμέσως στα πόδια της σαν ανάχωμα στον κομμουνιστικό κίνδυνο, δεν φτάνει που οι Γερμανοί αρνούνται και μετά την επανένωσή τους, και μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ πεισματικά να καταβάλουν αυτά που μας χρωστάνε ή έστω να έρθουν σε κάποιο συμβιβασμό.

Δεν φτάνει που το ΄50 φύγανε τα νιάτα μας στις φάμπρικές τους, και  που ξαναφεύγουν σήμερα τα καλύτερα μυαλά μας στις εταιρίες τους, τώρα υπογράφουμε τα προεδρικά διατάγματα στο Βερολίνο. 

Δεν φτάνει, που η ελληνική «Δημοκρατία» αρνείται σε δεκάδες χιλιάδες έλληνες της διασποράς  το δικαίωμα της ψήφου σε εθνικές βουλευτικές εκλογές (ενώ το αναγνωρίζει για τις δημοτικές και τις ευρωπαικές εκλογές, διότι απ’ αυτές η καρέκλα των υποτακτικών δεν κινδυνεύει). Ήρθε η απόλυτη χλεύη του συστήματος που κρατιέται με νύχια και με δόντια στην εξουσία μέσα από μια μαριονέτα που έχει «συνταγματικό» δικαίωμα να υπογράφει εθνικά νομοθετήματα απ’ όπουδήποτε, και αυτά να δημοσιεύονται στο ΦΕΚ, εκφυλίζοτάς  το σε οιωνεί τουριστικό οδηγό. Α! Εδώ ήταν Βερολίνο, Α! Εκεί ήταν Τόκυο, Α! Εκεί ήταν στη Ντόχα. Η μπόχα.

«Τα καλά κορίτσια πάνε στο Παράδεισο. Ο Παπούλιας πάει παντού».

Advertisements
Σχόλια
 1. Ο/Η Γιάννης λέει:

  δεικτικότητα κοφτερή σαν σπαθί σαμουράι

 2. Ο/Η αρθρο εκατον εικοσι λέει:

  ἴσως να πρέπει να μετνομοαστεῖ το πολιτευμα σε
  Σκουληκιασμένη ἤ Σκουληκιώδης Δημοκρατία.
  Δημοκρατία Καρολίνα

 3. Ο/Η Αelia λέει:

  Ντιανούπολη, γιά άλλη μιά φορά μπράβο!
  ,
  To Βερολινέζικο ΦΕΚ αναρτήθηκε και στο site των δικηγόρων που κινητοποίησαν τη μαζική διαδικασία για την Αυτόφωρη σύλληψη των 166 βουλευτών που ψήφισαν την ΠΝΠ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: http://letmefree.gr/?p=803 Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι η χώρα ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ πλέον απο το Βερολίνο.
  Ας μη μείνει κανένας άπραγος, ας καταθέσουμε όλοι αίτηση ΣΥΛΛΗΨΗΣ τους στα Αστυνομικά τμήματα: http://letmefree.gr/?p=767

  Άρθρο 120 παρ.4 του Συντάγματος: “η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία”.

  Για το αίμα των προγόνων μας που χύθηκε για την ελευθερία, για τα παιδιά μας και για τους Έλληνες που έχασαν κάθε ελπίδα και αυτοκτόνησαν…

Η γνώμη σας;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s